Over Lilian & Litaiji

Fei Wushu School Dordrecht is in 1995 door Lilian van Dijk voortgezet, na dat Shifu (grootmeester) Fei besloten had in Dordrecht te stoppen met lesgeven om in Rotterdam en Den Haag verder te kunnen gaan met het geven van oa opleidingen (dit was ongeveer in 1993 / 94). In 1996 is de school officieel erkend onder de naam WUDANG - TAI CHI -FEI - WUSHU en later LITAIJI- FEI - WUSHU SCHOOL - DORDRECHT / DRECHTSTEDEN.

In Nederland wordt Wushu op het hoogste niveau, oa onderricht door: Shifu Fei Yu Liang.
Shifu Fei Yu Liang werd in 1954 in China geboren en opgeleid in een familie met ruim 200 jaar Wushu ervaring.
Van generatie op generatie Wushu op het hoogste niveau wordt beoefend.
In 1987 is Shifu Fei naar Nederland gekomen en oa in Dordrecht begonnen met het onderrichten van Wushu.

Fei Wushu is rijkserkend.

Lilian, die vanaf 1987 bij Shifu Fei les heeft, heeft in 1995 haar eerste docente diploma en zij in 2009 haar tweede, ook zij is nu Shifu.
Zij heeft bij het Chinese Health Qigong Associations verschillende diploma's en betrokken en is nu ook erkend Qigong docent.
Zij documenteert nu de volledige Wushu leer. Er kan nu in Dordrecht en Drechtsteden Wushu les gevolgd worden.
De school heeft door de jaren heen een goede ontwikkeling door gemaakt.

Ook heeft zij haar scheidsrechters diploma behaald.

Shifu Lilian wordt nog steeds door Shifu Fei yu Liang. onderwezen en door  - Shifu Wu Bin; voorzitter van het Beijing Wushu Instituut en voormalig coach van het Beijing Wushu Team
- shifu Yu Dinghai; voorzitter van de Chinese Gezondheid Qigongvereniging
En shifu Xia Baihua; professor aan de Beijing Wushu University het Chinese Health Qi gong Association wat van groot belang is voor de verdere ontwikkeling binnen de school. Alleen zo kan zij Wushu in de breedste vorm uitdragen. In 2006 heeft Shifu Lilian samen met Shifu Fei en een aantal collega's in China een promotiefilm gemaakt voor de Olympische spelen van 2008.