Litaiji op Facebook Litaiji is ook op Facebook te bezoeken.

Fei Wushu School Dordrecht is in 1995 door Lilian van Dijk voortgezet, nadat Shifu (grootmeester) Fei besloten had in Dordrecht te stoppen met lesgeven om in Rotterdam en Den Haag verder te kunnen gaan met het geven van o.a. opleidingen (dit was ongeveer in 1993/94). In 1996 is de school officieel gestart onder de naam WUDANG - TAI CHI -FEI - WUSHU en later LITAIJI- FEI - WUSHU SCHOOL - DORDRECHT/DRECHTSTEDEN.

In Nederland wordt Wushu op het hoogste niveau o.a. onderricht door: Shifu Fei Yu Liang.
Shifu Fei Yu Liang werd in 1954 in China geboren en groeide op in een familie met ruim 200 jaar Wushu ervaring en behoord tot de top van de wereld.
Van generatie op generatie word Wushu op het hoogste niveau beoefend.
In 1987 is Shifu Fei naar Nederland gekomen en o.a. in Dordrecht begonnen met het onderrichten van Wushu. Fei Wushu is rijkserkend.

Lilian, die vanaf 1987 bij Shifu Fei les heeft, heeft in 1995 haar eerste docente diploma behaald en in 2009 haar tweede, is zij nu ook Shifu.
Tevens heeft zij bij het "Chinese Health Qigong Associations " verschillende certificaten behaald en is daardoor een gespecialiseerde Qi Gong docent.
Zij doceert nu de volledige Wushu leer van de WUKAN. En zodoende kan er in Dordrecht en Drechtsteden Wushu les gevolgd worden en heeft de school door de jaren heen een goede en prettige ontwikkeling door gemaakt.

Ook heeft zij haar scheidsrechters diploma behaald.

Shifu Lilian wordt nog steeds door Shifu Fei yu Liang en door,- sifu Wu Bin; voorzitter van het Beijing Wushu Institute en voormalig coach van het Beijing Wushu Team
- sifu Yu Dinghai; voorzitter van de Chinese Health Qigong Association
- sifu Xia Baihua; professor aan de Beijing Wushu University het Chinese Health Qi gong Association onderricht wat van groot belang is voor de verdere ontwikkeling binnen de school. Alleen zo kan zij het begrip Wushu in de breedste vorm uitdragen. In 2006 is Shifu Lilian samen met Shifu Fei en een aantal collega's in China een promotie film wezen maken voor de Olympische spelen van 2008. Deze film is wereldwijd vertoond.